top of page
House of FokuZs _ Breda

GELUKSROUTEBOOST

House of FokuZs | Breda | Geluksrouteboost

“Pak de regie in een moeilijke sociale situatie”

Sociaal gedoe hebben we allemaal wel eens. Met je partner, je onmogelijke puber, die ontzettend irritante collega, je ex, (schoon)familie, buren. Met mensen die je de moeite waard vindt en met mensen met wie je nu eenmaal moet samenleven of samenwerken. In elke relatie loopt het weleens anders dan je zou willen of had verwacht. Op het moment dat de ander iets doet wat je niet fijn vindt, ben je teleurgesteld, boos of verdrietig. De Geluksrouteboost gaat over de keuze die je hebt op dat moment. Het moment dat je op de splitsing staat tussen de geluksroute en de ongeluksroute. Waarbij de geluksroute leidt tot een betere relatie en minder gedoe en de ongeluksroute tot verwijdering en frustratie.

Nummer 2_klein.jpg

Wat is het?
De Geluksrouteboost is een intensief coachings-programma, gebaseerd op het boek de Geluksroute van Anne de Jong. Je leert om in elke lastige sociale situatie de regie te pakken en de geluksroute te kiezen. Met als resultaat minder gedoe en meer plezier met de mensen om je heen. 

 

Voor wie is het?

De Geluksrouteboost is geschikt voor mensen die gedoe hebben met hun partner, hun ex, hun kind of puber, leidinggevende, buur, collega of manager. Eigenlijk voor iedereen die in relaties met anderen gedoe ervaart. Het programma werkt ook voor mensen die zich niet uitspreken of zich juist te ontactisch uiten (en daardoor gedoe krijgen). Andere doelgroepen zijn mensen die graag problemen voor anderen oplossen (maar dan toch balen van de ander) en voor mensen die zich niet kwetsbaar opstellen (en zich vervolgens verkeerd begrepen voelen). 

De Geluksrouteboost is individueel, als duo, als team of in groepsverband te volgen.

Het programma

De Geluksrouteboost bestaat uit negen boostgesprekken van een uur, met opdrachten om tussen de sessies door thuis te doen.  Het programma start met het invullen van een vragenformulier. Daarna volgt een (online) intakegesprek. Hierin bespreken we of de Geluksrouteboost past bij het coachdoel of dat een andere vorm van coaching passender is.

 

Jouw investering

Coaching blijft maatwerk. Afhankelijk van jouw eerdere ervaring met coaching/persoonlijke ontwikkeling en de aard van je hulpvraag, zijn er meer of minder gesprekken nodig. De prijs hangt dus echt af van jouw persoonlijke situatie. Na het gratis intakegesprek stel ik graag een offerte voor je op. 

welke coaching past bij mijn vraag?

nonons-coaching

Heerlijk nononse en praktisch, met speelse oefeningen en gesprekken leer je hoe je jouw stip aan de horizon kunt bereiken. Individuele coachgesprekken. Jij bent zelf aan zet.

geluksroute coaching

Voor iedereen die in relaties met anderen gedoe ervaart. Zowel thuis als op het werk. Ook geschikt voor mensen die zich niet uitspreken of zich juist ontactisch uiten (en daardoor gedoe krijgen). Combinatie van coaching en training. Alleen of in groepsverband te volgen.

fokuZS

Een echte House of FokuZs aanpak, waarbij fotografie wordt ingezet als ondersteunend instrument in het coachtraject. De focus ligt op de Z in jou. Heel geschikt als je aan de slag wilt met thema’s als zelfbeeld, zelfacceptatie, zijn wie je bent en zacht zijn voor je zelf. Startdatum medio 2023.

Binnenkort meer
bottom of page